MUĞLA / BODRUM - Zeyyat Mandalinci İlkokulu

Kas

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; geleceğimizin teminatı değerli evlatlarımızı büyük bir özveriyle yetiştiren Zeyyat Mandalinci İlkokulu öğretmenlerinin ve yoğun emek harcayarak eğitim öğretim faaliyetlerini yürüten tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Eyl

Okulumuz 3/E sınıfı ve 4-G sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu "İlköğretim Haftası" programı büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

Geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında başarılar dileriz.

Kas

Doğru mu?

- Paylaştığımız bilgilerin doğruluğundan emin olmalıyız.

Üretken mi?

- Faydalı ve gerekli bilgiler içeriyor mu kontrol etmeliyiz.

Şahsi mi?

- Kimlik bilgileri, telefon numarası gibi özel bilgiler içermemesine dikkat etmeliyiz.

Üzücü mü?

- Arkadaşlarımızı, ailemizi üzecek, incitecek paylaşımları yapmamalıyız.

Nazik mi?

- Türkçe´yi düzgün kullanmaya, argo kelimeler ve kaba bir dil kullanmamaya özen göstermeliyiz.

Hazırlayan: Nilgün SARAÇ